Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι και σωτάρουμε το κρεμμυδάκι και το πράσσο.
Μόλις μαραθούν λίγο προσθέτουμε το μπέικον σε κομματάκια.
Προσθέτουμε το σπανάκι και αλατίζουμε ελαφρά και σωτάρουμε μέχρι να μαραθεί το σπανάκι και να σωθούν τα υγρά στο τηγάνι.
Προσθέτουμε πιπέρι και μοσχοκάρυδο και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει ελαφρά.
Λαδώνουμε μια ταρτιέρα 24 - 26 εκ. και στρώνουμε μέσα τα φύλλα λαδώνοντας τα ελαφρά ένα ένα.
Πάνω από το τελευταίο φύλλο ρίχνουμε μια κουταλιά τριμμένη φρυγανιά ανακατεμένη με μια κουταλιά τριμμένη παρμεζάνα.
Χτυπάμε ελαφρά το αυγό και το ρίχνουμε στο σπανάκι. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα 30 γρ. παρμεζάνας και τη φέτα.
Βάζουμε σε ένα κατσαρόλακι το γάλα, το βούτυρο, το αλεύρι, το αλάτι, το πιπέρι και το μοσχοκαρυδο και το βάζουμε στη φωτιά.
Ανακατεύουμε συνέχεια με ένα σύρμα μέχρι να γίνει η μπεσαμέλ.
Προσθέτουμε τα 30 γρ. παρμεζάνας και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Στρώνουμε το μείγμα με το σπανάκι σε όλη την επιφάνεια και από πάνω ρίχνουμε την μπεσαμέλ.
Πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30 λεπτά περίπου μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρώμα.
Βγάζουμε την τάρτα από το φούρνο και την αφήνουμε να μείνει 10 λεπτά πριν την κόψουμε και σερβίρουμε.