Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220° C.
Ενώ έχουμε καθαρίσει τον κάδο, προσθέτουμε το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη, το εκχύλισμα βανίλιας, το χρώμα και ανακατεύουμε για 30 δευτερόλεπτα στην ταχύτητα 5 με τη σπάτουλα.
Μετά προσθέτουμε τα αυγά και τον κρόκο και ανακατεύουμε για 20 δευτερόλεπτα στην ταχύτητα 4 πάλι χρησιμοποιώντας τη σπάτουλα.
Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τη βάση και ψήνουμε στο φούρνο τοποθετώντας χαμηλά τη φόρμα για 10 λεπτά στους 220 °C.
Μόλις περάσουν τα 10 λεπτά, βάζουμε τη θερμοκρασία στους 150 °C και ψήνουμε για ακόμα 45-50 λεπτά μέχρι να δούμε ότι το μείγμα μας πήζει.
Μετά, σβήνουμε το φούρνο και το αφήνουμε μέσα σε αυτόν να κρυώσει για περίπου 1 ώρα έχοντας την πόρτα του φούρνο μισάνοιχτη.
Εφ'όσον κρυώσει τοποθετούμε το cheesecake στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες και μετά είναι έτοιμο για σερβίρισμα.