Βάζω στον κάδο του TM το αλεύρι, το σιμιγδάλι, τη ζάχαρη, το ινδοκάρυδο, τη βανίλια και το baking powder και ανακατεύω για 5 δευτερόλεπτα στην ταχύτητα 4.
Προσθέτω τα υγρά υλικά, το λάδι, το χυμό και τη σόδα και ανακατεύω για 15 δευτερόλεπτα στην ταχύτητα 4.
Στρώνω μια μουσκεμένη λαδόκολλα σε στη φόρμα του κέικ και ρίχνω το μείγμα.
Ψήνω για περίπου 50 λεπτά στους 180° C σε προθερμασμένο φούρνο.
Όταν ψηθεί το κέικ, αφαιρώ προσεχτικά με τη λαδόκολλα και το αφήνω να κρυώσει επάνω σε μία σχάρα.
Αλείφω προσεχτικά στην επιφάνεια με ένα πινέλο μαρμελάδα και κατά προτίμηση πασπαλίζω και με ινδοκάρυδο.
Έτοιμο για σερβίρισμα.