Βάζουμε τα αποξηραμένα φρούτα σε ένα μπολ και ρίχνουμε βραστό νερό και τα αφήνουμε για 2-3 λεπτά και τα κόβουμε σε κομμάτια.
Ψιλοκόβουμε τους ξηρούς καρπούς για 3 δευτερόλεπτα και στην ταχύτητα 6.
Ψιλοκόβουμε και τα αποξηραμένα φρούτα για 3 δευτερόλεπτα και στην ταχύτητα 5.
Ρίχνουμε στον κάδο του Thermomix το νερό, τη μαγιά και το μέλι και χτυπάμε για 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα, στους 37° C, στην ταχύτητα 2.
Προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι και ζυμώνουμε για 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα, στη ταχύτητα στάχυ.
Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και τα αποξηραμένα φρούτα και ζυμώνουμε για 45 δευτερόλεπτα στην ταχύτητα στάχυ.
Τοποθετούμε σε ένα σκεύος και αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει παίρνοντας περίπου 3 φορές τον αρχικό της όγκο.
Όταν φουσκώσει της δίνουμε το σχήμα που θέλουμε και τη βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Την πασπαλίζουμε με αλεύρι και την αφήνουμε πάλι να ανέβει για λίγο.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 240° C και όταν φθάσει τη θερμοκρασία αυτή, βάζω το ταψί και κατεβάζω τη θερμοκρασία στους 220°C για 5 λεπτά και μετά ρυθμίζω τη θερμοκρασία στους 180°C για άλλα 30 λεπτά.
Το ψωμί είναι έτοιμο.