Βάζουμε το αλεύρι, το βούτυρο, το νερό και το αλάτι στον κάδο και ζυμώνουμε για 20 δευτερόλεπτα στην ταχύτητα 6.
Απλώνουμε τη θρυμματισμένη ζύμη σε βουτυρωμένη φόρμα για τάρτα και πιέζουμε να καλύψει όλη την επιφάνειά και τα πλαινά.
Για τη γέμιση
Βάζουμε το λάδι, τα κρεμμύδια μαζί με την κολοκύθα και κόβουμε για 5 δευτερόλεπτα στην ταχύτητα 5 και σωτάρουμε για 5 λεπτά σε θερμοκρασία 100° C και ταχύτητα 3.
Αφήνουμε λίγο την κολοκύθα να κρυώσει και προσθέτουμε τη φέτα, την κρέμα γάλακτος ή το γάλα εβαπορέ για μαγειρική, τα αυγά, το corn flour, την πάστα ζωμού λαχανικών, το πιπέρι και κόβουμε για 5 δευτερόλεπτα στην ταχύτητα 4.
Πάνω από τη ζύμη που έχουμε βάλει στη φόρμα βάζουμε, προαιρετικά, 2 κ.σ. παρμεζάνα ή γραβιέρα τριμμένη ανακατεμένη με 1-2 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά και από πάνω ρίχνουμε τη γέμιση.
Εάν επιθυμούμε ρίχνουμε μια κ.σ. κολοκυθόσπορους .
Ψήνουμε για 35 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° C.
Notes
Η συνταγή εκτελέστηκε με Thermomix.Η τριμμένη παρμεζάνα ή γραβιέρα μαζί με τη φρυγανιά είναι για καλύτερη στεγανοποίηση και αφαίρεση της υγρασίας. Επίσης, θα δώσει έξτρα γεύση στην τάρτα.Καλή επιτυχία!