Παίρνουμε τα φύλλα τα οποία μισά θα χρησιμοποιήσουμε για τη βάση της πίτας και τα υπόλοιπα μισά επάνω.
Με ένα πινέλο λαδώνουμε καλά το ταψί περιμετρικά και στη βάση του και προσθέτουμε το πρώτο φύλλο.
Λαδώνουμε το φύλλο και ακολούθως απλώνουμε το επόμενο προσέχοντας να καλυφθούν τα κενά από το προηγούμενο.
Ξαναλαδώνουμε κι επαναλαμβάνουμε έως ότου χρησιμοποίησουμε τα μισά φύλλα.
Παίρνουμε το σκεύος με τη γέμιση που έχουμε αφήσει στην άκρη και τη ρίχνουμε πάνω από τα φύλλα, απλώνοντας καλά μέχρι να καλυφθεί όλη η επιφάνεια του ταψιού.
Γυρίζουμε τις άκρες από τα φύλλα προς τα μέσα και τις λαδώνουμε.
Συνεχίζουμε προσθέτοντας τα υπόλοιπα μισά φύλλα από πάνω κατά τον ίδιο τρόπο όπως πρίν.
Με ένα μαχαίρι χαράζουμε την πίτα και πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι.
Τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε στους 190°C στον αέρα ή αντιστάσεις για 40 με 50 λεπτά μέχρι η πίτα να αποκτήσει ένα χρυσαφένιο χρώμα.
Βγάζουμε την πίτα από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει, την κόβουμε και σερβίρουμε.