Βάζουμε στον κάδο το νερό και ρυθμίζουμε για 1 λεπτό/θερμοκρασία 37 ℃ /ταχύτητα 2
Προσθέτουμε το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη, το αλάτι και ζυμώνουμε για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε 20 γραμμάρια λάδι και ζυμώνουμε για 5 δευτερόλεπτα.
Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει για περίπου 60 λεπτά.
Λαδώνουμε με 20 γρ. λαδι το σκεύος μας, απλώνουμε τη ζύμη και κάνουμε δαχτυλιές. Στολίζουμε όπως επιθυμούμε.
Ρίχνουμε τα υπόλοιπα 30 γρ. λάδι πάνω στη ζύμη αφού την έχουμε στρώσει στο σκεύος.
Μπορούμε να βάλουμε μόνο ντομάτα και κρεμμύδια σε κομμάτια.
Προσοχή, ό,τι λαχανικό βάλουμε πρώτα θα το λαδώσουμε καλά και μετά θα το βάλουμε πάνω στη ζύμη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190℃ για περίπου 50 με 60 λεπτά.