Τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια και τα βάζουμε στον κάδο του TM.
Κόβουμε για 2-3 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 4.
Ρίχνουμε 100 γρ. ζάχαρη και ρυθμίζουμε για 15 λεπτά/ θερμοκρασία Varoma/ ταχύτητα 0.5 αναστροφή κίνηση.
Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει και προσθέτουμε την κανέλλα.
Για τη ζύμη
Βάζουμε στον κάδο το λάδι και τη ζάχαρη και ρυθμίζουμε για 2 λεπτά/ ταχύτητα 4.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ρυθμίζουμε για 20 δευτερόλεπτα/ ταχύτητα "στάχυ".
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ταψί 28 εκατοστών.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε δύο κομμάτια (αυτό που θα στρώσουμε στο κάτω μέρος του ταψιού να είναι μεγαλύτερο γιατί πρέπει να καλύψουμε και τα πλάγια μέρη του περίπου 3 δάκτυλα).
Μετά προσθέτουμε τη γέμιση που έχει ήδη κρυώσει και από πάνω καλύπτουμε με την υπόλοιπη ζύμη και ενώνω τις άκρες.
Κάνουμε 3-4 τρύπες με ένα μαχαίρι επάνω στη ζύμη για να φεύγουν οι ατμοί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180℃ για 60 λεπτά.