Αναβαθμισε το Thermomix σου

Αναβαθμισε το Thermomix σου

Αναβάθμισε το Thermomix σου διαβάζοντας τον παρακάτω συγκριτικό οδηγό. Είσαι καλός στη μαγειρική, έχεις μεράκι και είσαι ήδη κάτοχος ενός Thermomix; Σκέφτεσαι απλά να αλλάξεις το ήδη παλαιό μοντέλο Thermomix που έχεις με ένα πιο νέο; Τότε, το TM6 σίγουρα αξίζει και θα πρέπει να το σκεφτείς.

Το TM6 είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια Thermomix και είναι γεμάτο με προηγμένα χαρακτηριστικά που κάνουν το μαγείρεμα ακόμα πιο εύκολο και πιο ευχάριστο από ποτέ. Σε αυτό το post, θα δείξω γιατί πρέπει να αναβαθμίσεις το παλιό σου Thermomix® στο TM6 μοντέλο.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ TM6

Από την έρευνα και την πολύχρονη εμπειρία μου ως κάτοχος πλέον όλων των μοντέλων Thermomix, διαπίστωσα ότι το TM6 έχει κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους προκατόχους του. Κάνοντας χρήση των μηχανημάτων αυτών για χρόνια, αδιαμφισβήτητα είναι μεγάλη βοήθεια στην κουζίνα. Για την ώρα όμως θα επικεντρωθώ μόνο στο πιο πρόσφατο μοντέλο και θα σου δώσω τους λόγους γιατί πρέπει να κάνεις αναβάθμιση του Thermomix σου.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του TM6 είναι η μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού που μπορείς να μαγειρέψεις. Το TM6 έχει μεγαλύτερο μέγεθος κάδου από τα προηγούμενα μοντέλα, επιτρέποντας να μαγειρεύεις μεγαλύτερα σε ποσότητα γεύματα και για περισσότερα άτομα. Με το TM6, μπορείς να ετοιμάσεις τα γεύματα για όλη σου την οικογένειά ή να οργανώσεις κάποιο δείπνο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για το μαγείρεμα πολλών μερίδων.

ΤΟ TM6 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΟΛΩΝ

Το TM6 είναι εξοπλισμένο με καλύτερες λειτουργίες και εξελιγμένο σύστημα θέρμανσης. Επομένως, σημαίνει ότι μπορεί να μαγειρεύει το φαγητό πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Το TM6 διαθέτει επίσης ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Wi-Fi, η οποία σου επιτρέπει να συνδεθείς στο διαδίκτυο και να έχεις πρόσβαση σε χιλιάδες συνταγές απευθείας από τη συσκευή. Δες το άρθρο για το Cookidoo.

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Το TM6 διαθέτει επίσης μια καινοτόμο λειτουργία καθοδηγούμενης μαγειρικής που σε βοηθάει στη διαδικασία μαγειρέματος βήμα προς βήμα. Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη αν είσαι νέος στη μαγειρική ή αν θέλεις να δοκιμάσεις νέες συνταγές.

Με τη λειτουργία της καθοδηγούμενης μαγειρικής, μπορείς να ακολουθήσεις τη συνταγή στην οθόνη και να λαμβάνεις όποια πληροφορία χρειάζεσαι αλλά και τις ειδοποιήσεις των συνταγών όταν είναι η στιγμή να προσθέσεις υλικά ή να ανακατέψεις το μείγμα.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Εάν ανησυχείς για τη συμβατότητα του TM6 με τα υπάρχοντα βιβλία μαγειρικής, δεν υπάρχει κανένας λόγος. Το TM6 είναι πλήρως συμβατό με όλα τα βιβλία μαγειρικής από προηγούμενα μοντέλα Thermomix, επομένως δε θα χρειαστεί να αγοράσεις τα νέα βιβλία για να απολαύσεις τις καινούριες του δυνατότητες. Απλά, συνεχίζεις και εξελίσσεις τα μαγειρικά σου skills!

Συνέχισε την ανάγνωση παρακάτω γιατί έχω συγκεντρώσει για εσένα, τα χαρακτηριστικά στοιχεία των τριών τελευταίων μοντέλων του Thermomix.

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Thermomix® TM6, ΤΜ5 και του TM31

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟTM6TM5TM31
Μέγεθος κάδου2.2 lit.2.2 lit.2.0 lit.
Ισχύς μηχανισμού500 Watts500 Watts500 Watts
Ισχύς θέρμανσης1000 Watts1000 Watts1000 Watts
Καθοδηγούμενες συνταγέςΝαίΌχιΌχι
Συνδεσιμότητα Wi-FiΝαίΌχιΌχι
ΣυμβατότηταΝαίΝαίΝαί
Μέγεθος Varoma3.3 lit.3.3 lit.3.0 lit.
Μέγιστη θερμοκρασία μαγειρέματος160 βαθμούς160 βαθμούς120 βαθμούς
Μέγιστος χρόνος μαγειρέματοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος60 λεπτά

Βλέποντας λοιπόν, ότι η μεγαλύτερη από τις κύριες διαφορές μεταξύ του TM6 και των προηγούμενων μοντέλων είναι η μεγαλύτερη οθόνη αφής (touch screen) και σίγουρα οι βελτιωμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε μία πληθώρα συνταγών και προγραμμάτων μαγειρέματος.

Το TM6 έχει επίσης ρύθμιση για υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία από τα προηγούμενα μοντέλα. Το TM5 αντιθέτως, έχει απλούστερη οθόνη και λιγότερες λειτουργίες μαγειρέματος αλλά εξακολουθεί να είναι μια συσκευή με την υψηλή ικανότητα απόδοσης.

Το TM31 είναι το παλαιότερο μοντέλο και έχει λιγότερα χαρακτηριστικά από τα νεότερα μοντέλα. Παραμένει όμως μια δημοφιλής επιλογή για πολλούς χρήστες Thermomix που εκτιμούν την αντοχή και την αξιοπιστία του.

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ

Συμπερασματικά, η αναβάθμιση στο TM6 από ένα παλαιότερο μοντέλο Thermomix® είναι μια σοφή επιλογή για κάθε οικιακό chef που θέλει να απλοποιήσει τη διαδικασία μαγειρέματος και να απολαύσει πιο προηγμένες λειτουργίες του. Με το μεγαλύτερο μέγεθος του μαγειρικού κάδου, τους ισχυρότερους μηχανισμούς και το αυξημένης θερμοκρασίας, την ενσωματωμένη συνδεσιμότητα Wi-Fi και τη λειτουργία καθοδηγούμενης μαγειρέματος, το TM6 είναι μια πολύτιμη προσθήκη σε κάθε κουζίνα.

Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο το post Αναβάθμισε το Thermomix σου και το συγκριτικό μεταξύ των TM31, TM5 και TM6 μοντέλων του Thermomix. Αφήστε ένα σχόλιο ή τυχόν απορίες που μπορεί να έχετε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Flavors-recipes για νέες δωρεάν συνταγές, μαγειρικά tips και πολλά ακόμη – Cheers!

Δείτε όλα όσα χρειάζετε να μάθετε για τη χρήση του Thermomix εδώ.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *